Milan is Always Milan

tanerkandemir
1 dakikalık okuma

Milan-Barcelona Maç Sonu

Bu gece Milan’ın Barcelona’yı 2-0 yenmesini büyük başarı olarak görenlere iki çift lafım var. Barcelona’nın 4 defa kazandığı bu kupada, Milan 11 kez final oynadı, 7’sini kazandı.

Evet, Barcelona son yılların en iyi takımı. Milan son yıllarda güç kaybetti. T.Silva, Ibrahimovic gibi çok önemli oyuncularını sattı. Nesta, Inzaghi, Gattuso, Seedorf gibi veteran oyuncuları ile yollarını ayırdı. Pirlo gitti, Kaka’ gitti. Herkesin kabul ettiği bir gerçek var ortada, Milan’ın kalitesi düştü. Ancak sadece Milanlıların farkettiği, diğer herkesin göz ardı ettiği bir durumda var. Milan karakterinden hiç bir şey kaybetmedi. Savaşmaktan vazgeçmedi. Her düştüğünde, yeniden kalkmasını bildi.

Bu gece sadece bir maç kazanmadı bu takım. “Milan bitti” diyenlere tokat gibi cevap verdi. Futbol’da sadece basının göklere çıkardığı takımların olmadığını gösterdi. Milan duruşunu sergiledi, mücadeleyi ortaya koydu 90 dakika boyunca. Susmadı tribünler, “her zaman yanınızdayız” mesajını verdi yeniden.

Tebrikler çocuklar, bize bu gururu yaşattığınız için binlerce kez teşekkürler.

Eski bir oyuncumuzun da dediği gibi, “Milan is always Milan”

Ses Klibi: Bu ses klibini oynatabilmek için Adobe Flash Player (Version 9 veya üzeri) gereklidir. Güncel versionu indirmek için buraya tıkla Ayrıca tarayıcında JavaScript açık olmalıdır.


2 Cevap “Milan is Always Milan”

  1. Kaan Mutlu dedi ki:

    Güzel yazı olmuş kanka beğendim. Bu yıl Juventus çok iyi gidiyor. Finale kalabilir.

  2. tanerkandemir dedi ki:

    Barca aradan çıkarsa, sürpriz bir final olabilir. Ama B.Münih süper takım oldu, tıkır tıkır oynuyorlar valla. En büyük favori olarak onları görüyorum..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Top
Taner Kandemir Blog Sayfası | 2024