Yine, Yeniden Blog

tanerkandemir
1 dakikalık okuma
Söz uçar, yazı kalır.

Verba volant, scripta manent

Yine bloglamaya başlıyorum. Uzun süreden sonra, bu sefer kalıcı olarak ve sürekli yazarak. En azından öyle umuyorum 🙂

Daha önce blogspot üzerinden blog yazma girişimlerim olmuştu, ancak zaman darlığından, o anki yoğun dönemlerden vs.. dolayı ara vermiş ve sonrasında kapatmıştım. Yeni blogumda, wordpress kullanıyorum ve artık kendi domainim üzerinden yayındayım.

Bu blogda kendime özgü, beğendiklerim, yaptıklarım, hayallerim vs.. gibi konular olacak. Tüm insanlığın ya da bir kısmının yararına olacak pek bir şey olmaz, ama esin kaynağı olabilecek bölümler mutlaka olacaktır. Ve bir de bence herkes blog tutmalı. Sosyal ağlar vs.. tabii ki de çok önemli, ama blog çok ayrı bir olgu. Sanki insanın evi, sığınacağı limanı. Herkesin gözünün önünde değil. Bu yüzden biraz daha değerli, en azından yazan açısından gizemli bir yanı var bu sayede.

Takip etmek isteyenler için, sağ üstte RSS ile abone ol seçeneği mevcut. Twitter‘da da yayınladığım yazıları paylaşıyorum. Yorum yazmak serbest, herhangi bir üyelik gerektirmiyor. Yorumlarınız, yeni yazılar yazmama teşvik etmek için ve okuyanlara fikir vermesi açısından son derece faydalı olacaktır. Bu yüzden 2 kelime de olsa yorum yazabilirseniz, çok memnun olurum 🙂 Ayrıca yazıların hemen aşağısında, Twitter, Google+ ve Facebook aracılığı ile yazıları paylaşmak için de butonlar yer alıyor.

Son olarak ; verba volant, scripta manent


1 Cevap “Yine, Yeniden Blog”

  1. Ali dedi ki:

    Hayırlı olsun… Eğlenceli yazılar bekliyoruz 🙂

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Top
Taner Kandemir Blog Sayfası | 2024