How I Met Your Mother

tanerkandemir
2 dakikalık okuma
How I Met Your Mother'ın Muhteşem 5'lisi

How I Met Your Mother’ın Muhteşem 5’lisi

Ted‘in annesi ile tanışma hikayesini anlatan dizi, 9 sezonun ardından, geçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekranlara geldi. Çerez niyetine, gülmek için izlediğimiz, efsanevi diyebileceğimiz bu komedi dizisi, mutlu ama bir o kadar da yürek burkan bir son ile veda etti ekranlara..

Dile kolay, tam 9 sezon. Son bölümün başında, “September 2005” yazınca fark ettim, benim üniversiteye başladığım zaman başlamış HIMYM. Üniversitem bitmiş, iş hayatı başlamış, üzerinden seneler geçmiş, askerlik vs.. ama HIMYM bitmemiş. Neredeyse tüm gençliğim tanık olmuş bu diziye.

İlk Sezon, İlk Bölüm

İlk Sezon, İlk Bölüm

9 sezonun neredeyse tamamında anne ile ilgili hiç bir şey göremediğimiz HIMYM, daima bu 5 arkadaşın birbiri ile olan dostluklarını, hikayelerini, genellikle Maclaren’s Pub’da konu aldı. Finalin nasıl olacağı, sanırım bir çok kişinin tahmin edemediği, aslında çok da merak edilmeyen bir konuydu. Ancak final bölümünde özellikle Robin‘in yer aldığı sahneler, ister istemez beni de bir çok düşünceye sevk etti.

Senelerdir birlikte takılan bu insanların her birinin hayatındaki değişiklikler ile birbirinden kopması, sanırım hiç birimiz için yabancı olmasa gerek. Zamanla tüm arkadaşlarımızdan, çevremizden ister istemez yavaş yavaş da olsa kopuyoruz. Sürekli bir değişim, sürekli yeni insanlar vs.. Son bölüm, sanki gelecekteki hayatımızın bir özetini gözlerimizin önüne serdi adeta. Acı tokadı vurdu şimdiden. Kısacası, bu sefer güldürmedin How I Met Your Mother!

Son Sezon, Son Bölüm

Son Sezon, Son Bölüm

Dizinin sanırım unutulmayacak yegane karakteri, Barney olacaktır. The Playbook ise, Barney’in deyişi ile kesinlikle efsanevi bir bölüm.

Marshall‘ı ile, Lily‘si ile, Barney‘si ile, Robin‘i ile ve tabii ki Ted‘i ile çoğu zaman güldüren, zaman zaman hüzünlendiren, ama her zaman eğlendiren bu dizide emeği geçenlere teşekkürler.


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Top
Taner Kandemir Blog Sayfası | 2024